Hasta Tuvalet Sandalyesi Fransız İthal Herdegen Marka

10.117,24 TL
Stok Kodu
CHQRY367dfgd
TeknikDestek
0 537 825 38 64
Paylaş:

Hasta Tuvalet Sandalyesi Fransız İthal Herdegen Marka

Hasta Tuvalet Sandalyesi ( Fransız ithal herdegen marka ) Klozetli hasta sandalyesi, modern tasarımı ve konforu sayesinde Avrupa’nın en çok satılan üründür. Sandalye elektrostatik boya ile boyanmıştır su geçirmez kaliteli ve sağlam koltuk ve arkalık sağlam metalden yapılmıştır. Koltuk klipleri ile çerçeveye bağlı ve temizlik için kolayca yapılır. Sandalye her iki ya da daha fazla kolaylık sağlamak için en iyi sökülebilir. Terracota, mavi ve yeşil: Ayakları sabit uzamaz Üründe ​​3 renk mevcuttur. Yerden yüksekliği : kol dayama arası 52cm, Genişlik: 51,50 cm, Koltuk derinliği: 58 cm, Toplam yükseklik: 86 cm, Ağırlık: 6,60 kg. Maksimum kullanıcı ağırlığı: 130 kg. Sandalye kutu içinde teslim edilir.

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Hasta Tuvalet Sandalyesi Fransız İthal Herdegen Marka Hasta Tuvalet Sandalyesi Fransız İthal Herdegen Marka Hasta Tuvalet Sandalyesi Fransız İthal Herdegen Marka Hasta Tuvalet Sandalyesi Fransız İthal Herdegen Marka Hemen Al! CHQRY367dfgd
Hasta Tuvalet Sandalyesi Fransız İthal Herdegen Marka

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.