Bio Concept Tabanlık Bayanlar İçin 35-39 Numara Ayak

1.501,61 TL
Stok Kodu
CUAB6J38
TeknikDestek
0 537 825 38 64
Paylaş:

Bio Concept Tabanlık Bayanlar İçin 35-39 Numara Ayak

Strese ve yorgunluğa son verir Yaşlılar, sporcular, uzun süre ayakta kalan ve sürekli yürüyenler, ayak ağrısı çekenler ve şeker hastaları için idealdir Antistatik özelliği sayesinde vücuttaki birçok rahatsızlık tedavisine yardımcı olur, vücuda pozitif enerji verir. Kan dolaşımını düzenlemesi nedeniyle, birçok hastalığın tedavisine yardımcı olur ve kalp krizi riskini azaltır. Baskıyı azaltır, nasır oluşumunu önler. Tabanlığın dizayn şekli ve mıknatısların özelliğinden dolayı ayak vücut yorgunluğu ve ağrıların giderilmesine yardımcı olur. Gözenekli esnek yapıya sahip olduğundan yürüme esnasında körük gibi havayı sirküle eder ve ayağa nefes aldırır. Ayağın boşluğunu alarak rahat etmesini sağlar. Ayağı sıcak havalarda serin, soğuk havalarda sıcak tutar. Toksik değildir, cilde zarar vermez ve sekiz ağır metali üretmez. %100 silikondan yapılmış olan özel mıknatıslı tabanlık, Silikon ve Neodyum mıknatısın bir arada kullanıldığı dünyadaki tek tabanlıktır. Ayağın anatomik yapısına göre üretilmiştir. Her tip ayakkabıya uyacak şekilde numaralı bölümler kesilerek ayarlanabilir. Bio Concept mıknatıslı silikon tabanlarının insan sağlığına zararlı hiçbir etkisi yoktur.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Bio Concept Tabanlık Bayanlar İçin 35-39 Numara Ayak Bio Concept Tabanlık Bayanlar İçin 35-39 Numara Ayak Bio Concept Tabanlık Bayanlar İçin 35-39 Numara Ayak Bio Concept Tabanlık Bayanlar İçin 35-39 Numara Ayak Hemen Al! CUAB6J38
Bio Concept Tabanlık Bayanlar İçin 35-39 Numara Ayak

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.